Friday, March 29, 2013

perangai "MOLEK" lelaki ketika sudah bercinta

Assalamualaikum dan hai ^,^

okay hari ni nad nk mengupas sedikit pemasalahan LELAKI. human behaviour "MOLEK" depa. huh! okay kenapa lelaki? perangai lelaki ni membuatkan nad kadang kala menyampah. banyak kawan kawan nad ni kadang kala mennagis , meraung "kenapa boyfie aku perangai begini" hurm. sepatutnya lelaki tahu melayani karenah wanita/ girlfriend kamu tu. Wanita memang tergedik gedik dgn boyfie sebab dia harapkan boyfie tu faham apa yang tersirat dihati mereka. perempuan ada naluri yang sangat lembut. tak macam lelaki. ok JOM kita tengok perangai "MOLEK'' lelaki disaat sudah bercinta :- 

  • Dulu sopan awak, saya hai  Sekarang; mu, engkau, aku * betul dak? 
  • Dulu awak jangan buat lah biar saya buat Sekarang; lantak awak lah
  • Dulu jom kongsi makanan Sekarang; ah pergi beli sendiri
  • Dulu jom tangkap gambar Sekarang. argh buat apa tangkap gambar . orang tengok lah.
  • Dulu sweet Sekarang haram tak LANGSUNG
  • Dulu tiap tiap ari mesej Sekarang . kalau bosan baru mesej
  • Dulu happy je jumpa Sekarang boleh dah masam muka bila gaduh 
  • Dulu boleh pujuk Sekarang -_______________-
guys sebenarnya perempuan ni inginkan selalu perhatian.ingin dimanja, selalu ada dengan dia, selalu bergelak ketawa dengan dia. bukan susah kan? hargailah si dia yang cintai anda sepenuh hati anda.semua perempuan pernah merasaikan? am i right?. tak boleh salahkan lelaki jugak mungkin mereka ada masalah peribadi. tapi please jejaka malaya.jaga lah si dara .dia lari nad tak tanggung okay? haha. tett ~

1 comment:

  1. huhu...skit la plak kne panah ni...nehehe......

    ReplyDelete